Fugning af vinduer

Udover fugning af vinduer kan vi tilbyde hjælp til en lang række andre opgaver.

​Har du behov for professionel hjælp til fugning af vinduer?

I så fald kan vi hos Djurslands Fugeteknik være behjælpelige med at fuge vinduer. Vi hjælper både private og erhvervsdrivende, og vi har kunder rundt omkring i hele Djursland. Udover fugning af vinduer kan vi tilbyde hjælp til en lang række andre opgaver, og der er derfor ikke den type opgave, vi ikke vil kunne klare. Skal du blandt andet bruge hjælp til fugning af vinduer eller døre, kan vi være behjælpelige med en lang række løsninger.

​Når man netop har fået opsat nye døre eller vinduer, kræver det en professionel fugning. Det er her, at vi kommer ind i billedet, og så gør vi det endda til fordelagtige priser.

Vi tilbyder effektiv fugning af vinduer I høj kvalitet

Oplever du, at dine døre og vinduer har gamle mørtelfuger omkring dem, tilbyder vi også udskiftning til nye og endnu bedre elastiske fuger. Uanset hvad vi foretager os, har vi fokus på en effektiv fugning i høj kvalitet – og så er det sådan set underordnet, om vi udfører fugeopgaver for private husejere, virksomheder, boligforeninger eller offentlige institutioner. Er du interesseret i holdbart tætningsarbejde udført af kompetente fagfolk, er du således kommet til det helt rette sted.

​Når du vælger at få tætnet enten vinduer eller døre med fugning, opnår du et markant bedre energiforbrug, da du dermed sikrer et unødigt varmetab. Der er derfor gode grunde til, hvorfor du bør overveje fugning af vinduer og døre hos os.

Få tætnet vinduer og døre

Ved at tætne dine vinduer og døre grundigt med fugning, vil du sikre et unødigt varmetab og opnå bedre energiforbrug.

​Udfyld formularen og få et GRATIS og uforpligtende tilbud på fugning af dine vinduer og døre.

Se billeder her

Nedenfor kan du se billeder af tidligere cases.

​Kontakt os i dag og hør mere

Når det kommer til professionel fugning af vinduer, kan vi altså hjælpe dig. Vi tilbyder forskellige løsninger, hvad end det drejer sig om fugning af vinduer eller døre, og vi tilbyder tilmed udskiftning til nye og bedre elastiske fuger. Hos os er du desuden garanteret et tilfredsstillende resultat, da vi har fokus på den høje kvalitet samt effektive fugning, og vi kan tilmed være behjælpelige for både private og erhverv.

​Du kan altid nå os på telefon 28 45 55 34 eller sende en mail til info@djurslands-fugeteknik.dk.

​Når du kontakter os, kan vi også give dig gode råd og tips med på vejen, og vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud på dit næste projekt.

(+45) 28 45 55 34
info@djurslands-fugeteknik.dk