Fugning af fliser

Hvad enten det drejer sig om en fugning af fliser eller en udskiftning eller reparation af fugerne omkring dine vinduer, kan jeg tilbyde dig en professionel løsning.

FUGNING AF FLISER ELLER VED VINDUER

Skal du have nye fuger på dine fliser? Eller trænger du til at få udskiftet fugerne ved dine vinduer? ​Hos Djurslands Fugeteknik kan jeg tilbyde dig alle former for fugning. Hvad enten det drejer sig om en fugning af fliser eller en udskiftning eller reparation af fugerne omkring dine vinduer, kan jeg tilbyde dig en professionel løsning.

​Mine mange års erfaring som fugemand gør, at jeg er den foretrukne fugemand hos flere kunder i områderne omkring Allingåbro, Randers og på Djursland. Jeg henvender mig både til private kunder, erhvervsdrivende og offentlige institutioner.

DIN NATURLIGE SAMARBEJDSPARTNER VED FUGNING AF FLISER

Når fugerne i dit hjem trænger til en reparation eller en udskiftning, kan du vælge at gøre det selv eller at tage kontakt til en professionel fugemand som mig. Uanset om opgaven går ud på at foretage en fugning af fliser med nye fuger, eller om den består i at reparere eller udskifte fuger ved et vindue, vil jeg løse opgaven på professionel vis.

​Jeg har mere end ti års erfaring med fugning og omfugning, og jeg anvender udelukkende gennemtestede produkter og materialer, som giver en effektiv og langtidsholdbar tætning. Ved en fugning af fliser kan jeg eksempelvis tilbyde dig en elastisk silikonefugning, som har den fordel, at den udvider sig og sikrer, at der ikke trænger vand ned i gulvene eller ind i væggene.

FÅ UDSKIFTET DINE FUGER

Professionel opsætning og udskiftning af fuger i vådrum og lignende.

​Udfyld formularen og få et GRATIS og uforpligtende tilbud på udskiftning af fuger.

Se billeder her

Nedenfor kan du se billeder af tidligere cases.

​Kontakt dit fugefirma for et godt tilbud

Du er altid velkommen til at kontakte vores fugefirma for at høre meget mere om vores arbejde med fugning.

​Du kan altid nå os på telefon 28 45 55 34 eller sende en mail til info@djurslands-fugeteknik.dk.

​Når du kontakter os, kan vi også give dig gode råd og tips med på vejen, og vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud på dit næste projekt.

(+45) 28 45 55 34
info@djurslands-fugeteknik.dk