Silikonefugning

Er du ved at renovere dit badeværelse eller bygge et nyt hus, kan jeg hjælpe dig med fugning med silikone.

Fugning med silikone beskytter mod skimmelsvamp

Er du ved at renovere dit badeværelse eller bygge et nyt hus, kan jeg hjælpe dig med fugning med silikone. ​Hos Djursland Fugeteknik udfører jeg alle former for fugning. Jeg arbejder som fugemand i områderne omkring Allingåbro, Randers og Djursland, og jeg varetager alle typer af opgaver inden for mit felt.

Der er ikke en opgave, der er for stor eller for lille til mig, og jeg kan både tilbyde dig fugning med silikone samt andre former for fugning.

Jeg fuger både indendørs og udendørs, og jeg leverer en professionel løsning til både private, erhvervsdrivende og offentlige institutioner.

Hvad er fordelene ved fugning med silikone?

Silikonefugning hæfter godt på langt de fleste materialer og indeholder såkaldte fungicider, der beskytter mod skimmelsvamp og andre generende vækster.

​Skal du have skiftet fliser på dit badeværelse, kan jeg tilbyde en elastisk fugning med silikone, der forhindrer vand i at trænge ind i vægge eller ned i gulve. Den elastiske masse kan i hærdet tilstand strække sig helt op til 25 %, og det gør den derfor særdeles velegnet at anvende de steder, hvor vægge eller samlinger kan sætte sig en smule.

UNDGÅ SKIMMELSVAMP!

Med silikonefugning får du en effektiv beskyttelse mod skimmelsvamp.

​Udfyld formularen og få et GRATIS og uforpligtende tilbud på silikonefugning.

Se billeder her

Nedenfor kan du se billeder af tidligere cases.

​Kontakt dit fugefirma for et godt tilbud

Er du interesseret i at vide mere om, hvad jeg kan tilbyde dig inden for fugning med silikone, er du velkommen til at kontakte mig. Jeg kommer gerne ud til dig og afgiver et uforpligtende tilbud på din opgave.

​Du kan altid nå os på telefon 28 45 55 34 eller sende en mail til info@djurslands-fugeteknik.dk.

​Når du kontakter os, kan vi også give dig gode råd og tips med på vejen, og vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud på dit næste projekt.

(+45) 28 45 55 34
info@djurslands-fugeteknik.dk