Skal du have nye fuger på dine fliser? Eller trænger du til at få udskiftet fugerne ved dine vinduer? ​Hos Djurslands Fugeteknik kan jeg tilbyde dig alle former for fugning. Hvad enten det drejer sig om en fugning af fliser eller en udskiftning eller reparation af fugerne omkring dine vinduer, kan jeg tilbyde dig en professionel løsning.

​Mine mange års erfaring som fugemand gør, at jeg er den foretrukne fugemand hos flere kunder i områderne omkring Allingåbro, Randers og på Djursland. Jeg henvender mig både til private kunder, erhvervsdrivende og offentlige institutioner.

​Din naturlige samarbejdspartner ved fugning af fliser

Når fugerne i dit hjem trænger til en reparation eller en udskiftning, kan du vælge at gøre det selv eller at tage kontakt til en professionel fugemand som mig. Uanset om opgaven går ud på at foretage en fugning af fliser med nye fuger, eller om den består i at reparere eller udskifte fuger ved et vindue, vil jeg løse opgaven på professionel vis.

​Jeg har mere end ti års erfaring med fugning og omfugning, og jeg anvender udelukkende gennemtestede produkter og materialer, som giver en effektiv og langtidsholdbar tætning. Ved en fugning af fliser kan jeg eksempelvis tilbyde dig en elastisk silikonefugning, som har den fordel, at den udvider sig og sikrer, at der ikke trænger vand ned i gulvene eller ind i væggene.

​Kontakt mig for mere information om fugningsarbejde

Du er velkommen til at ringe til mig på telefon 28 45 55 34 eller sende mig en e-mail på info@djurslaands-fugeteknik.dk. Jeg ser gerne på et stykke arbejde hos dig og afgiver et uforpligtende tilbud, hvis du ønsker det.